Vergaderen in de Achterhoek

Bent u op zoek naar een ideale vergaderlocatie om te vergaderen in de Achterhoek? Inspiratie door een omgeving van rust, ruimte en natuurlijk schoonheid, dat is vergaderen bij Dubbel Dutch Lochem! Wij bieden u daarnaast verschillende vergaderonderbrekingen aan, waarbij u maximaal van onze unieke omgeving kunt genieten. Het is bij ons zelfs mogelijk om het vergaderen in de Achterhoek af te wisselen met onze uitdagende (teambuildings)activiteiten! ‘Dubbel Dutch’ is gelegen binnen een 5 km afstand van het centrum van Lochem en op nog geen 15 minuten afstand van de A1, waardoor u zeer gemakkelijk en snel bij ons kan komen!

 

Arrangementen voor vergaderen in de Achterhoek

Om optimaal te kunnen profiteren van het vergaderen in de Achterhoek, bieden wij u twee verschillende standaard arrangementen aan. Brasserie Dubbel Dutch heeft hieronder voor u zowel een 4-uurs vergaderarrangement als een 8-uurs of 12-uurs vergaderarrangement samengesteld!

Naamloos-1

Vergaderarrangement 4 uur

Vanaf € 14,50 per persoon

In het Dubbel Dutch vergaderarrangement 4 uur kun je gebruik maken van de plenaire zaal voor 1 dagdeel. Dit kan de ochtend, middag of avond zijn. Daarnaast kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid op één van de Europarcs locaties, gratis gebruik van het WiFi netwerk, kantoorartikelen zoals een flipover, pennen, notitieblokken, beamer of TV-scherm en wij voorzien je natuurlijk van koffie, thee en water gedurende jouw vergadering.

 

Vergaderarrangement 8 uur

Vanaf € 29,50 per persoon

In het Dubbel Dutch vergaderarrangement 8 uur kun je gebruik maken van de plenaire zaal voor 2 dagdelen. Deze kun je indelen zoals jij wil. Een ochtend en middag, middag en avond of zelfs ochtend en avond. Kun je in de middag een leuke activiteit plannen!

Daarnaast kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid op de locatie, gratis gebruik van het WiFi netwerk, kantoorartikelen zoals een flipover, pennen, notitieblokken, beamer of TV-scherm en wij voorzien je natuurlijk van koffie, thee en water gedurende jouw vergadering.

'S middags kun je heerlijk genieten van een volledig verzorgd lunchbuffet inclusief koffie, thee, jus d'orange en melk. Optioneel kun je kiezen voor een luxe lunchbuffet met warme gerechten.

 

Vergaderarrangement 12 uur

Vanaf € 59,50 per persoon

In het Dubbel Dutch vergaderarrangement 12 uur kun je gebruik maken van de plenaire zaal voor 3 dagdelen, van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Uiteraard kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid op de locatie, gratis gebruik van het WiFi netwerk, kantoorartikelen zoals een flipover, pennen, notitieblokken, beamer of TV-scherm en wij voorzien je natuurlijk van koffie, thee en water gedurende jouw vergadering.

'S middags kun je heerlijk genieten van een volledig verzorgd lunchbuffet inclusief koffie, thee, jus d'orange en melk. Optioneel kun je kiezen voor een luxe lunchbuffet met warme gerechten. S'avonds geniet je van een heerlijk dinerbuffet.

 

Vergaderonderbrekingen

U kent het vast wel: langdurige vergaderen waardoor de aandacht op de onderwerpen afneemt.. Door onze ligging is het natuurlijk bevorderlijk om een wandeling door de bossen te maken, maar Brasserie Dubbel Dutch biedt u meer. U kunt bij ons diverse uitdagende (teambuildings)activiteiten spelen ter onderbreking van uw vergadering. Wij beschikken over actievere bezigheden als de Highland games of boogschieten, maar bieden ook rustigere bezigheden als een pubquiz of Ik Hou Van Holland.

Bereikbaarheid
‘Dubbel Dutch’ is gelegen binnen een 5 km afstand van het centrum van Lochem en op nog geen 15 minuten afstand van de A1, waardoor u zeer gemakkelijk en snel bij ons kan komen!

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke mogelijkheden of heeft u andere vragen?
Neem in dat geval contact met ons op via middels een mail naar info@dubbeldutchlochem.nl.

 

Was dit toch niet wat u zocht?
Wij kunnen ons voorstellen dat u ook (andere) specifieke wensen voor het vergaderen heeft. In dat geval is het ook mogelijk om door ons een arrangement op maat te laten maken! Neem in dat geval contact met ons en stuur een mail naar info@dubbeldutchlochem.nl.